ZB Voorbereiden #3

Woensdag 26-4. Vandaag EJ op het vliegtuig naar Marrakech gezet. Zie geniet van een week zon.

Kunnen wij niet zeggen. Het weer ziet er niet lekker uit. Wind en kou. Maar goed de kachel brand. Vandaag de kapstok in de wc gemaakt. Voldoet prima. Ook nog andere klussen gedaan. Het vlees gehaald en met Dave de route nogmaals doorgenomen. Nog wat adviezen van Nico en Dries gehad en daar gaan we het voor vandaag bij laten.

Donderdag 27-4. Vroeg opgestaan en voor de eerste regenbui alle huiken droog op kunnen ruimen. Daarna ontbijt en gedoucht. Dat zal wel een paar dagen duren voordat het weer allemaal schoon wordt.

Brood gehaald, 12 halfjes en 18 heerlijke rozijnen broodjes, en daarna de laatste klusjes. Radar reflector en Amsterdamse Vlag in de mast gehesen. Bakstag blokken gecontroleerd, zoeklicht geinstalleerd en alle overbodige spullen van boord en in Sylvio (ons Fiatje) opgeslagen. Nu wachten op de eerste bemanning en dan gaan we overvaren naar de haven van Den Oever.

Dit was voorlopig de laatste uitgebreide update. Alle volgenden zullen korte aanwijzingen zijn.

Eén gedachte over “ZB Voorbereiden #3”

  1. Hoi schipper en bemanning. Ik heb de verslagen van woensdag en donderdag gelezen. Heel leuk. Zal het vervolg ook bijhouden.
    Voor de komende dagen wens ik jou en de bemanning een fijne wedstrijd met hopelijk een goed resultaat toe. Hier in het thuisfront gaat alles naar wens. Groeten en speciaal pootje van Reina, Mappy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *