ZB voorbereiding #2

Dinsdag 25-4 wordt er gewerkt aan een oplossing voor de koude nachten. Eerst maar eens even naar de Karwei om een stuk golfplaat te halen. Dat kan dan tijdens het varen om de kachelpijp gebonden worden zodat die ineens geïsoleerd is, en een stukje langer. Daarmee reken ik erop dat de kachel tijdens het varen aan wil blijven en niet door overheersende wind en kou dood slaat.

Natuurlijk is er al weer gekeken naar het laatste weer. Zoals door anderen ook al gezien wordt het een lastige keuze. De wind gaat gedurende onze 72 uur alle kanten op en zal dan ook wel een keer helemaal doodvallen. Dat moet niet gebeuren op het moment dat wij een wantij moeten hebben. Welke route kies je dan?

Misschien moeten we het allemaal maar laten gebeuren en met zijn allen genieten van een paar prachtige dagen. Er zijn niet veel mensen die dit allemaal mee kunnen maken, dus geniet ervan en laat je niet gek maken. (Zegt de schipper vooral tegen zichzelf!)

Eén gedachte over “ZB voorbereiding #2”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *