Zachtebed race 2017

Voorbereidingen treffen

Hier de eerste entry van ons Zachte Bed 2017 blog. Deze is o.a. om te testen of bijwerken via mijn mobieltje werkt, en dat doet het.

De afgelopen dagen ben ik al druk bezig met het controleren van alle hardware, kaarten bijwerken en het weer in de gaten houden. Altijd leuk om voorpret te hebben.

Zondag 23-4. Vandaag nieuwe bamboe dieptemeters gemaakt. Ze zijn nu 2,5 meter lang, de oude zijn afgelopen winter gebroken.

Maandag 24-4. Boodschappenlijst gemaakt. Ja hoeveel eten zes mensen, de vraag is al eerder gesteld. Op deze plek heb ik goede aanwijzingen gevonden. Misschien iets voor jullie op de BU37??

Omdat het waarschijnlijk een natte boel gaat worden de komende dagen heb ik ook een klerenhangstang (3maal woordwaarde) in elkaar geknutseld. Die ga ik provisorisch in de natte cel monteren zodat daar gedurende de wedstrijd al onze natte zooi kan uithangen en een beetje drogen. Helaas kan er dan niet echt gebruik gemaakt worden van de wc, maar daar gebruiken we dan maar emmers voor. Niets lekkerder dan met uitzicht op het wad in het ochtendgloren op een emmer je ochtendwater af te voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *